2011. május 23., hétfő

eladni konyha / konyhasarok! 2 éves, mint az új!

eladni konyha / konyhasarok! 2 éves, az új !!!!:
Jó napot!
Én értékesítési miatt mozog egy közel 2 éves konyha (akár szakosodott cég 07/2009). Ezt csak a hétvégén (két fős háztartás), és jól karbantartott.

- Gyártó: Brigitte Konyhák
- Új ár: 2200 Ft (vásárlási számla rendelkezésre áll)
- Szekrény / Munkalap: Brazília (sötét barna)
- Elöl: Vanilla (forgó műanyag profil Ezüstszürke)
- Kezeli: rozsdamentes acél
- Bővíthető öblítőszelep
- A fiókok puha szoros
- Munkafelület magassága: 92 cm (lehet csökkenteni, mert állítható lábak)

A konyha áll egy teljes sor, beleértve hagyományos sütési (Sidex EV231-D644M) kerámia főzőlap, páraelszívó egy (BEST NW 24) és a mosogatógép (P / E GORENJE 600). A hűtőszekrényben nem létezik, mert volt egy önálló eszköz, és megteszi ezt. A mosogatógép teljesen öltözött (közvetlenül a tűzhely). A bázis egységek teljes szélessége 200 cm. A pulton a 2,13 m széles, mint a jobb a kályha egy kihúzható törülközőtartó (is) van telepítve.
A szekrények a vonal felett van, összesen 140 cm szélességű, a motorháztető, 60 cm széles. Minden fali szekrények magassága 70 cm.

Ezen kívül van egy másik eleme a következőkből áll: alap szekrény (90 cm dupla beépített szekrény, komód 50 cm -> összesen 140) munkalappal (Összesen 144 cm). Társ is falra egységek (1 dupla szekrény 90 cm-es, egy szekrény 40 cm). A felső sorban tehát 10 cm keskenyebb, mint az alsó sorban (indokolt a mi övek a vakok).

A konyha magának kell távolítani, és elvették, ez a 2011/01/07 (esetleg még egy pár nappal korábban) lehetséges. A lebomlást a saját felelősségére, menj csökkentése okozott kárt (mint mindig) rovására a vevő. A konyha boldog, hogy előre ellenőrizni. Tehát: vettem látható (anélkül, dekoráció és a kabinet tartalmát, o))! Ha kérdése Én mindig rendelkezésre áll e-mailen vagy mobiltelefonon!
Ár: 1,499 Ft VB